• Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2015 by mfo

VIGTIG INFO VEDR OPKRÆVNING FOR FEBRUAR

February 6, 2019

Et uheld kommer sjældent alene, som man siger. Og det må vi også sande. For nogle dage siden skrev vi til dig, om at februar måneds opkrævning var forsinket. Vi skrev også at hvis du normalt betaler via Betalingsserviceskulle du intet foretage dig - men det er for nogle medlemmer, desværre forkert. Vi har nemlig erfaret, at en del medlemmer, som plejer at få trukket sin betaling via Betalingsserice, istedet har modtaget et girokort - og at opkrævningen derfor IKKE er sendt via Betalingsservice.


Hvad betyder det så for dig? Jo, hvis du har modtaget din opkrævning på et Girokort (men normalt betaler via Betalingsservice), beder vi dig indbetale ved brug at Girokortet. Det er desværre ikke muligt "køre opkrævningen baglæns" således at den kommer via Betalingsservice.

Hvad så med fremover, tænker du nok? Med hensyn til kommende betalinger vil de helt automatisk komme via Betalingsservice, og du skal i den forbindelse ikke foretage dig noget.

Vi beklager de gener det evt. måtte have for dig.

Du kan måske og spare op 348,-

Vil du også spare mange penge årligt, så tilmeld dig Automatisk Kortbetaling. Så slipper du som medlem for at betale fakturagebyr. Og modtager du din regning hver måned, er der altså 348,- lige ned i lommen.

Tilmeld dig allerede nu. Det eneste du skal gøre er at logge ind på vores Selvbetjening og tilmelde dig.

Please reload