top of page
  • Forfatters billedeKasserer

Nyhed! Intelligent wifi med internet fra Høng Antennelaug

Inkl. indbygget sikkerhed og til en særlig foreningspris.


Med internet fra Høng Antennelaug kan du nu få en intelligent router.

Ja, du læste rigtigt. Ved hjælp af YouSee Mesh kan den nemlig selv finde ud af, hvor i hjemmet du har brug for den bedste dækning. Samtidig blokerer den automatisk for hjemmesider, du ikke kan stole på.

Det er ikke bare intelligent - det er super smart. Og så får du ovenikøbet det hele til en særlig lav pris - hver måned.Få wifi med rabat - måned efter måned

Lige nu får du to af de mest populære abonnementer til 0,- i 2 måneder. Og derudover har vores forening en YouSee Internet-aftale, der giver dig rabat måned efter måned - også efter de 2 måneder til 0,- kr.


YouSee Mesh giver dig fantastisk dækning overalt

Mesh er en banebrydende teknologi, der giver dig hurtigt og stabilt wifi – uanset hvor stort dit hjem er. Ved hjælp af såkaldte mesh-noder får du et trådløst netværk, som sikrer dig et stærkt wifi-signal i alle boligens kroge. Det er ikke bare smart, men også supernemt at sætte op. Du skal nemlig ikke gøre andet end at placere noderne, der hvor du gerne vil have dem. Og når de er aktiveret, bliver de helt automatisk forbundet til din router.

Tre grunde til, at YouSee Mesh er genialt

  1. Mesh-netværket sørger automatisk for at sende wifi-signalet derhen i hjemmet, hvor du bruger flest Mbit.

  2. Din YouSee router indeholder allerede en mesh-node, så du har kun brug for en node yderligere for at lave et mesh-netværk.

  3. En mesh-node er lille, men er super-effektiv og du kan placere den lige, hvor du vil. Og så er det super nemt at tilslutte den via Mit Internet-appen. Efter første tilslutning forbinder den sig automatisk til routeren. Hvis du sammenligner forskellige produkter, kan du inkludere en graf eller tabel, hvor folk kan se ligheder og forskelle med det samme. Det hjælper læsere til at vælge, hvad de skal købe.


Sådan får du din særlige foreningsrabat

Besøg vores hjemmeside her: https://form.jotformeu.com/82511062284349

Og husk, at din pris efter rabatperioden er særlig lav, fordi du får foreningsrabat.


Vil du høre mere om intelligent wifi og YouSee Mesh, kan du ringe til YouSee på 70 70 45 51.Det med SMÅT

Der er 6 mdr. binding på YouSee-abonnementet. 0 kr. de første 2 måneder. Herefter 199/249 kr./md. Det betyder en mindstepris på 769/996 kr. Tilbuddet gælder for alle nye bredbåndskunder. Tilbuddet gælder t.o.m. 15. oktober 2023. Alle hastigheder leveres ikke overalt. Levering forudsætter brugbar ledningsvej på adressen. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling. Eller 9,75 kr./regning via BS eller 49,-/regning via manuel betaling. Se yousee.dk/bredbaandsfakta

Comments


bottom of page