top of page
  • Forfatters billedeKasserer

YouSee åbner for TV 2 News og Disney Channel til vores medlemmer i resten af marts måned

Danmark er i øjeblikket i en helt særlig situation. Skoler og arbejdspladser lukkes ned, arrangementer aflyses, og alle, der kan, opfordres til at blive hjemme. Vi ved dog godt, at tiden derhjemme godt kan komme til at føles langt. Ikke mindst, hvis der er børn i familien, som savner skolen og deres venner. Derfor har vores medlemmer fået lidt ekstra underholdning at udfylde resten af marts måned med. YouSee har nemlig åbnet for to ekstra tv-kanaler i Grundpakken for alle medlemmer. TV 2 News på Eventkanalen fra i dag TV 2 News ligger fra i dag på Eventkanalen. Her kan man nemt få et overblik over udviklingen af Coronavirus (COVID-19) og dagens øvrige nyheder – døgnet rundt.


  • Eventkanalen er på kanalplads 100 med en fast tv-pakke. Hvis man har lavet en favoritliste over sine kanaler eller har en tv-boks, ligger den på en anden kanalplads.


Disney Channel på Ekstrakanalen fra i dag Disney Channel ligger fra i dag på Ekstrakanalen. Disney Channel leverer underholdning til familiens yngste døgnet rundt, så både morgen-, eftermiddags- og aftenunderholdningen er sikret. Se bl.a. Tangled: Serierne, Elena af Avalor, Phineas og Ferb, Pyjamasheltene og meget meget mere.


  • Ekstrakanalen er på kanalplads 55 med en fast tv-pakke. Bemærk, at hvis man har en favoritliste over sine kanaler eller har en tv-boks, ligger den på en anden kanalplads.

 

Se al underholdning på alle skærme

Har børnene eller andre i familien overtaget tv’et? Så husk at man med YouSee Tv & Film-appen kan se al sin underholdning – både tv-kanaler og streamingtjenester – på den skærm, man vil. Faktisk kan man vælge om man vil se sin tv-pakke via YouSee Tv-boksen, Apple TV, Chromecast, Smart TV, computer, tablet og smartphone.


Se tv og film via YouSee app og web

bottom of page