MOBILABONNEMENT

- eller IP-fastnet?

Få tilskud til en ny mobil hvert år 
Og masser af musik med i lommen

Med YouSee Mobil, kan vores medlemmer få en mobilløsning som er på TDC‘s mobilnetværk, som Teknologisk Institut har målt til at være Danmarks bedste. 
For dig som medlem betyder det, at du får den bedst mulige adgang til 4G og hurtigste up- og download i Danmark. Og det er en forskel, der kan mærkes, uanset hvor du er. YouSee (TDC) dækker nemlig 99 % af Danmark med tale og data.

bedste_netværk_tdc.png
Foreningsfordel - Mobilopsparing

Når du opretter et mobilabonnement gennem vores foreningsaftale med YouSee, opsparer du 300 kr., som du kan bruge til en ny mobiltelefon. Du kan bruge din opsparing med det samme eller vente seks måneder, hvor du igen får 300 kr. Du kan maksimalt opspare 600 kr., og når du har brugt din opsparing, begynder en ny opsparing automatisk. Lige så længe du har dit mobilabonnement!

Du kan bruge din Mobilopsparing til at købe din nye mobiltelefon direkte i YouSee webshop.

Rabat til hele familien

Med YouSee Mobil er der også muligt at få rabat på abonnement 2-5. For uanset hvilket YouSee mobilabonnement, man vælger, kan man få op til 4 ekstra abonnementer magen til, for kun 139 kr./stk./md. 

YouSee Musik

Et YouSee mobilabonnement giver også fri adgang til millioner af musiknumre, som man kan lytte til, når og hvor man vil. Også når man ikke er på nettet. YouSee Musik kan afspilles på web, tablet, smartphone eller via Sonos.

Gå til YouSee Musik i din internetbrowser eller hent YouSee Musik app'en til Android og iPhone/iPad.

Oplev også musikken trådløst via Sonos, Bluetooth eller Airplay

IP-FASTNET

Høng Antennelaug samarbejder med evercall om at levere fastnet-telefoni via bredbånd til vores medlemmer. Har du internet via Høng Antennelaug kan du derfor sløjfe dit gamle og dyre fastnetabonnement, flytte nummeret til evercall og få lang billigere telefoni. Det eneste du skal have, er en router fra Høng Antennelaug. Du tilmelder dig online via deres hjemmeside.