BREDBÅND

- direkte ud af dit antennestik

Vælg mellem 4 forskellige hastigheder

20/10

Mbit

20 Mbit download, 10 Mbit upload

Prisen er inkl. modem, men forudsætter tv-pakke.

Oprettelse 199,-

149,- md.

40/20

Mbit

40 Mbit download, 20 Mbit upload

Prisen er inkl. modem, men forudsætter tv-pakke.

Oprettelse 199,-

189,- md.

60/30

Mbit

60 Mbit download, 30 Mbit upload

Prisen er inkl. modem, men forudsætter tv-pakke.

Oprettelse 199,-

239,- md.

100/50

Mbit

100 Mbit download, 30 Mbit upload

Prisen er inkl. modem, men forudsætter tv-pakke.

Oprettelse 199,-

289,- md.

Hvad er bredbånd fra Høng Antennelaug?

Bredbånd fra Høng Antennelaug er stabil og lynhurtig internet. Det er moderne bredbånd via kabel tv-nettet (Coax). Derfor har du som medlem af Høng Antennelaug mulighed for at vælge blandt de hastigheder, du kan få på din adresse – faktisk op til 100 Mbit i hele vores område.

Med Høng Antennalaug Bredbånd kan du derfor altid vælge den højest mulige download- og uploadhastighed på den mest stabile og sikre internetforbindelse. Hvad enten du ønsker bredbånd når du blot har behov for surfe rundt på nettet, eller søster vil streame sin yndlingsserier, eller hjemmets yngste er ivrig online-gamer - kan du helt sikkert finde en hastighed hos os, som passer til netop jeres forbrug. Høng Antennelaug tilbyder en nem Gør Det Selv-løsning. Du får udleveret modem, tilslutter den til dit data-udtag i antennestikket, tilslutter egen router - og så er du på.

WiFi - Trådløst internet til hele famielen

Med hurtigt bredbånd fra Høng Antennelaug kan I være online på flere computere, mobiler og tablets på samme tid. Vi giver nemlig vores medlemmer frihed til selv at vælge egen router. Om du er mest til ASUS, Netgear, Jensen, Linksys eller et helt andet mærke - så tilslutter du den bare til modemmet. På den måde er du "herre i eget hus".

 

 Ønsker du ikke, eller har du ikke, din egen router at tilslutte modemmet, kan Høng Antennelaug selvfølgelig levere router i forbindelsen med oprettelsen af jeres nye internetforbindelse, så kan I være på internettet på alle jeres enheder i flere rum - for kun 300,-

Med bredbånd og en trådløs router fra Høng Antennelaug får du en stabil internetdækning til hele familien.

Og så er det lettere at komme igang med en trådløs router fra Høng Antennelaug, end du tror. Med routeren følger alle nødvendige kabler med - du skal blot montere antennekabler på dataudgangen af din antennestikdåse og strømstikket i stikkontakten - så er du på!

'Bredbånd Only'

- internet til dig uden tv-pakke

Skulle du mod forventning ønske bredbånd men ikke tv-pakke fra Høng Antennelaug, så fortvivl ikke. Vi kan nemlig også levere bredbånd til ikke-medlemmer. Det kræver dog stadig at du har en 100 % velfungerende antenneinstallation i din bolig. Prisen for ikke-medlemmer er + kr. 50,- uanset valgte hastighed. Oprettelsen er kun kr. 199,- inkl. modem.

For øvrige priser/gebyrer henviser vi til vores prisblad.

Eks.: Vælger du 40/20 bredbånd betaler du i alt en engangspris

på kr. 199,- og kr. 239,- pr. md.

TELEFONTIDER
POSTADRESSE
KONTAKT

Man - Tors: 16 - 18

​​Fre - ​Søn samt Helligdage: Lukket

Rugvænget 12, 4270 Høng

CVR 10580285

© 2019 by mfo.dk