Skærmbillede 2021-06-17 kl. 23.04.58.png

LYNHURTIGT
BREDBÅND

- direkte ud af dit antennestik

USP - Gigaspeed.png

Vælg mellem 3 forskellige hastigheder
(Ønsker du brebånd uden TV - så klik her)

50/10

Mbit

50 Mbit download, 10 Mbit upload

Prisen er inkl. modem, men forudsætter tv-pakke.

229,- md.

200/20

Mbit

200 Mbit download, 20 Mbit upload

Prisen er inkl. modem, men forudsætter tv-pakke.

249,- md.

300/60

Mbit

300 Mbit download, 60 Mbit upload

Prisen er inkl. modem, men forudsætter tv-pakke.

299,- md.

Yousee Bredbånd - fuld fart på internettet

Hvad der er det bedste internet afhænger af dit behov. Streamer du film, serier og musik på nettet? Og er I mange i hjemmet, der skal være koblet til nettet på samme tid? Eller bruger du kun internettet til at tjekke din mail og netbank? Jo højere dit forbrug er, jo flere Mbit hastighed har du brug for i dit abonnement.
Med internet fra YouSee får du en stabil og hurtig internetforbindelse med en masse fordele inkluderet i prisen. Læs mere på yousee.dk/bredbaand, hvor du også kan se aktuelle kampagnetilbud.

Sådan får du den bedste wi-fi-forbindelse

Der findes nogle små simple tricks, der kan gøre en verden til forskel. Og de er ovenikøbet nemme at gå til – også selvom du ikke er særlig teknisk. Måske står dit modem bare forkert?
Vi har samlet nogle gode råd, der kan give dig en endnu bedre wi-fi- forbindelse – og de fleste kan endda testes af med det samme.
Besøg yousee.dk/optimer-wifi

Stabilt wi-fi i hele hjemmet

Med YouSee WiFi Booster kan du få bedre trådløs forbindelse i de områder af hjemmet, som ikke har fuld dækning. Hvis du f.eks. oplever, at internettet bliver langsomt hver gang, du går ind i soveværelset eller ud på terrassen, er et startsæt, som består af to YouSee WiFi Boostere, et godt supplement til dit internet.
Har du brug for flere, kan du altid supplere senere hen – de kun 10 cm høje. WiFi Boostere kan placeres, hvor du vil i hjemmet og skaber et intelligent netværk i dit hjem, og får dit trådløse internet ud i krogene og fordeler forbindelsen til lige der, hvor du befinder dig.

Prøv, om en WiFi Booster er noget for dig

Du kan starte med at leje et YouSee WiFi Booster Startsæt til 39 kr./md., som består af to WiFi Boostere. Den ene placeres ved din router, den anden dér, hvor du ønsker bedre wi-fi. Hvis det ikke er noget for dig, kan du opsige med en måneds varsel.
Bestil og læs mere på yousee.dk/wifi-booster

'Bredbånd Only'

- internet til dig uden tv-pakke

Skulle du mod forventning ønske internet men ikke tv-pakke fra Høng Antennelaug, så fortvivl ikke. Du skal blot melde dig ind i Antennelauget - det koster 50,- om måneden*, og kræver at du har en 100 % velfungerende antenneinstallation i din bolig.

Åbningsgebyret er kun kr. 395,-.

Eks.: Vælger du 200/20 Mbit hastighed betaler du 50,- til Høng Antennelaug og 249,- til YouSee

- i alt kun 299,-

* Opkræves halvårligt forud