top of page
tvpakke-bland-selv2_2020.jpg

FÅ MERE TV, MERE STREAMING OG FLERE SERIER MED

HØNG ANTENNELAUG

Med en tv-pakke fra Høng Antennelaug får du ikke bare en klassisk tv-pakke. Du får mere end det. Faktisk får du noget, som du ikke kan få hos nogle andre tv-udbydere (YouSee):

 

Du får mulighed for at se dine yndlingskanaler, dine streamingtjenester og alle de nyeste lejefilm direkte på dine tv-skærme. Og som medlem af Høng Antennelaug, så giver YouSee dig ovenikøbet fri adgang til en lang række film, serier, børneprogrammer og eksklusiv underholdning, som du kan se før alle andre.

 

Du får med andre ord mere som medlem hos Høng Antennelaug - og kan samle al din underholdning ét sted. Og så bestemmer du selvfølgelig selv, hvilke ekstra tv-kanaler og streamingtjenester du vil have adgang til, og hvornår – og hvor – du vil underholdes!

FASTE TV-PAKKER

Vælg mellem 3 attraktive Tv-pakker
1886461-256.png
Grundpakken
290,- pr.md.

Oprettelse 395,-
1886483-256 (1).png
Mellempakken
515,- pr.md.

Oprettelse 395,-
1887039-256.png
Fuldpakken
645,- pr.md.

Oprettelse 395,-

BLAND-SELV TV-PAKKER

Vælg både tv-kanaler og streamingtjenester
1886491-256 (1).png
1886461-256.png
1886473-256.png
1886491-256 (2).png
Mellempakken Bland Selv
10 Point
 


515,- (uden Automatisk Kortbetaling)
505,- (med Automatisk Kortbetaling)

Altid GRATIS oprettelse
Fuldpakken Bland Selv
36 Point645,- (uden Automatisk Kortbetaling)
635,- (med Automatisk Kortbetaling)
 
Altid GRATIS oprettelse

Samme pris som den almindelige Mellempakken

- men med flere fordele

Intet nysalg, når YouSee Play lanceres

Samme pris som den almindelige Fuldpakken

- men med endnu flere fordele

Intet nysalg, når YouSee Play lanceres

Det får du mere med Bland Selv

YouSee tilbyder en unik Bland Selv-løsning oven på vores tv-pakke, så du selv kan vælge, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester du vil have i din tv-pakke. Der er et stort udvalg af danske og udenlandske tv-kanaler og alle de bedste streamingtjenester som Netflix, HBO Max, Viasat Film og C More, så du altid har adgang til en lang række programmer inden for nyheder, sport, kultur, film, serier og meget mere. Du kan frit udskifte dine kanaler og streamingtjenester, når det passer dig – uden det koster ekstra.

YouSee Tv-boks

- nem adgang til al din underholdning

Med YouSee Tv-boksen får du også nem og hurtig adgang til et stort udvalg af de bedste lejefilm inden for alle tænkelige genrer. Og med YouSee Premiere får du også fri adgang til en premierefilm hver måned med din YouSee Tv-boks, som du kan se, når du vil – og ligeså mange gange, du vil. Du er heller ikke bundet af faste sendetider. Du kan nemlig pause, optage, spole og starte programmer forfra. Og så får du ovenikøbet nem adgang til et stort tv-arkiv og fri adgang til masser af film og serier fra det amerikanske filmselskab Paramount.

Brug for hjælp til dit tv?

I takt med at mulighederne bliver flere og flere, vil nogen også mene at fejlene også bliver flere og flere. Heldigvis er der hjælp at hente, hvis du er rendt ind i problemer.

YouSee har et hjælpeunivers på deres hjemmeside, som vi varmt kan anbefale at benytte. Her kan du få svar på mange spørgsmål -

manglende kanaler, indstilling af tv, problemer med tv-boks, hjælp til streaming.

Vi anbefaler dig at søge svar på evt. udfordringer i hjælpesiderne, inden du kontakter Høng Antennelaug.

 

Årsagen til over 99% af alle fejl, findes i den interne installation og udstyr. Oplever du denne slags fejl, og ønsker professionel hjælp af en fagmand, kan vi anbefale dig at kontakte Høng Antenneservice

Nyhedstilmeding
bottom of page