top of page
  • Forfatters billedeKasserer

Afbrydelser ifbm nyt lynhurtigt internet

Onsdag d. 23.06.2021 vil være præget af afbrydelser


Som følge af overgangen til YouSee bredbånd vil onsdag den 23.06.2021 være præget af kortere eller længere afbrydelser i tidsrummet 07:30 til 16:00.


Alle medlemmer som har ønsket at forsætte er alle blevet informeret - ved et personligt brev i postkassen for uger tilbage - om hvorledes de skal forholde sig på selve dagen, og hvorledes de tilkobler deres nye udstyr.


Men for at det hele kan lade sig gøre, er det nødvendigt at foretage arbejde i både vores Hovedstation samt ude i fordelingsnettet - og den del vil også berøre vores tv-kunder.


Derfor kan der først forventes normal drift igen senest kl. 16.


Enkelte medlemmer har tilkendegivet at de ikke har modtaget deres udstyr endnu, og til dem må vi sige at alle medlemmers udstyr er fremsendt. Er du en af dem som ikke har modtaget dit udstyr endnu, skal vi opfordre til at kigge dine SMS'er igennem fra PostNord eller din indbakke/spammappe i din mail, og se om der ikke ligge en besked om, at der venter en pakke i Superbrugsen.

Vi kan på Track'n'Trace se, at flere endnu ikke er afhentet - men ikke hvem. Så kig lige en ekstra gang, eller tag forbi SuperBrugsen og se om ikke der ligger en pakke til afhentning inden du kontakter YouSee eller os.

Commentaires


bottom of page